Cocostar Pasta

Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Ara kat krema için:

  • 2 paket krem şanti
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Kek için:

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Keki ıslatmak için:

  • 1 su bardağı süt

Ganaj için:

  • 1 paket krema
  • 50 gram bitter çikolata
  • 100 gram sütlü çikolata

Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel orta kat kremayı hazırlayıp dolaba kaldıralım.
  2. Krem şanti ve sütü mikserle çırpıp hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyelim vaktiniz varsa buzdolabında 2 saat dinlenmeye bırakalım.
  3. Kek için yumurta ve şekeri çırpıp, öbür materyalleri ekleyelim ve kelepçeli kalıpta 180 derece fırında 25-30 dk pişmeye bırakalım.
  4. İlk sıcağı çıktıktan sonra sütle ıslatalım.
  5. Ganaj için kremayı kaynama noktasına getirip çikolatalar eklenip karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
  6. Hepsi soğuyunca kekin üzerine orta kat kremayı onunda üzerine ganajı yayıp düzeltelim.
  7. İstediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
  8. Yapımı sıkıntı üzere gözükse de tadı ve imajı enfes olduğu için sonuç değdi dedirtiyor. Bizim çocuklar çok beğendi yapan yiyen herkese afiyet şifa olsun.

Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Pratik Dondurma
İmam Bayıldı (Orijinal Tarif)
Tavada Glutensiz Mısır Ekmeği
Çıtır Yelpaze Kabaklar
5 Dakikada Tavada Tuzlu Kek (Acıkınca , Kahvaltıya Sahura Mis)
Dana Kavurma
Hdabla | © 2025 |