Coconut Bisküvili Pasta

Coconut Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krema
  • 3 paket petibör bisküvi

Bisküvileri ıslatmak için;

  • Süt

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Coconut Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye süt, toz şeker, yumurta, un ve nişastayı ekleyip karıştırarak pişirelim.
  2. Piştikten sonra altını kapatıp vanilya ve tereyağı ekleyip karıştıralım. Soğuyan muhallebiyi mikserle çırpalım.
  3. Son olarak bir paket kremayı ekleyip tekrar çırpalım ve muhallebiyi soğumaya bırakalım.
  4. Bisküvileri ıslatıp borcama dizelim üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökelim. (1 kat bisküvi 1 kat muhallebi olacak biçimde ben 4 kat tekrarladım).
  5. En son muhallebi üzerine çokça hindistan cevizi dökelim.
  6. Üzerini streçle kapatıp buzdolabında soğumaya bırakalım. Deneyecek herkese afiyet olsun.

Coconut Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli Hünkar Beğendi
Yoğurtsuz İşkembe Çorbası
Mısır Unlu Pırasalı Börek ( Kesinlikle Deneyin Enfes Bir Lezzet )
El Açması Patatesli Börek
Mozaik Pasta
Kakaolu Çatlak Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |