Çıtır Tavuk

Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 modül tavuk göğsü
  • Yarım paket sıvı krema
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşık un
  • 2 yemek kaşık galeta unu
  • 1 paket mısır gevreği
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz
  • Sarımsak tozu
  • Kajun baharatı yada köri

Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları ince dilimlere ayıralım.
  2. Bahartaları ;toz biber,sarımsak tozu,tuz ve köriye tavukları bulayalım.
  3. Sonra un ve galeta ununu bir kapta karıştıralım.
  4. Yumurtayla kremayı birlikte çırpalım.
  5. Başka bi kasede mısır gevreğini elimizle ufalayalım.
  6. Genişçe bir tencereye yağ bırakıp ocağa alalım.
  7. Sırasıyla ;tavuğun evvel baharatlı harca sonra un ve galetaya ,sonra yumurta ve kremaya bulayalım en sonda mısır gevreğine bulayıp kızgın yağda kızarana kadar pişirelim.

Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Yulaflı Omlet
Fırında Tavuk Şiş
Bebekler İçin Havuç Çorbası
Pamuk Gibi Muzlu Rulo Pasta
Naneli Dereotlu Tuzlu Kurabiye
Dana Bonfile İle Çok Basit Fine Dining Tabak
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet