Çıtır Tavuk

Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 2 modül tavuk göğsü
- Yarım paket sıvı krema
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşık un
- 2 yemek kaşık galeta unu
- 1 paket mısır gevreği
- Toz kırmızı biber
- Tuz
- Sarımsak tozu
- Kajun baharatı yada köri
Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları ince dilimlere ayıralım.
- Bahartaları ;toz biber,sarımsak tozu,tuz ve köriye tavukları bulayalım.
- Sonra un ve galeta ununu bir kapta karıştıralım.
- Yumurtayla kremayı birlikte çırpalım.
- Başka bi kasede mısır gevreğini elimizle ufalayalım.
- Genişçe bir tencereye yağ bırakıp ocağa alalım.
- Sırasıyla ;tavuğun evvel baharatlı harca sonra un ve galetaya ,sonra yumurta ve kremaya bulayalım en sonda mısır gevreğine bulayıp kızgın yağda kızarana kadar pişirelim.
Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

