Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı

Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yaprak milföy
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 paket vanilin
  • 1 tatlı kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı vişne
  • Yarım çay bardağı şeker

Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföyü küçük kareler halinde kesip 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
  2. Vişne ve şekeri suyunu salıp yumuşayana kadar pişirip çeyrek çay bardağı suda açtığımız nişastayı ekleyip kıvam alana kadar pişirip soğuması için kenara alalım.
  3. Yoğurt, vanilin ve pudra şekerini güzelce çırpıp hazır edelim.
  4. Cuplara evvel milföy akabinde yoğurt, vişneli sos olacak formda paylaştıralım.

Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek Tarifi
Deniz Börülcesi
Fava (Bakla Ezmesi)
Tatlı Ve Ekşi Soslu Çıtır Tavuk
Havuçlu Şehriye Pilavı Farklı
2 Portakal 1 Limonla 3 Lt Limonata
Hdabla | © 2025 |