Çıtır Mantar (Kaşarlı)

Çıtır Mantar (Kaşarlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar
  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber

Kızartmak için;

  • 1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri için;

  • Rendelenmiş kaşar peynir

Çıtır Mantar (Kaşarlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarımızın zarlarını soyup ikiye bölüyoruz.
  2. Küçük olanları bölmüyoruz.
  3. Yumurtaya karabiber tuz ekleyip çırpıyoruz.
  4. Una kırmızı tozbiber ekliyoruz. Karıştırıyoruz.
  5. Mantarları evvel yumurtaya sonra una bulayıp kızgın yağda artlı önlü kızartıyoruz.
  6. Üzerine rendelediğimiz kaşar peynirini serpiyoruz. Afiyet olsun🤗👌.

Çıtır Mantar (Kaşarlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soya Filizi Noodle Tadında
Sütlü İrmik Helvası
Yumuşacık Bazlama
Ekmek Köftesi (Kahvaltıların Vazgeçilmezi)
Revani Tatlısı
Karidesli Şehriye
Hdabla | © 2025 |