Çıtır Kabak

Çıtır Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zerdeçal
  • Toz kırmızı biber (1.5 çay kaşığı)
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 3 yemek kaşığı galeta unu

Çıtır Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabaklar yıkanıp çatal ile çizilir.
  2. İstediğimiz boyutta uzunluğuna kesilir.
  3. Çukur bir kapta, kabaklar ile zeytinyağ ve baharatlar karıştırılır.
  4. Karışıma evvel mısır unu ve sonra da galeta unu eklenir.
  5. Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirilir.
  6. 200 c de yaklaşık yarım saat pişirilir.Herkese afiyet olsun.

Çıtır Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nemli Limonlu Kek (Glazürlü)
İrmik Helvası
Tartışmasız Bir Lezzet Fırında Kaşarlı Patates
Domates Soslu Makarna
Soslu Biber Turşusu
Karabuğday Salatası
Hdabla | © 2025 |