Çilekli Muzlu Dondurma

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Donmuş çilek ve muz (miktar isteğe bağlı)
  • Çeyrek çay bardağı süt (kıvamına nazaran artırabilirsiniz meyvenin ölçüsü çoksa yarım ya da bir çay bardağı formunda ekleyebilirsiniz)
  • 1-2 yemek kaşığı bal (isteğe bağlı şeker ve salepte ekleyebilirsiniz bal yerine)
  • Damla çikolata (isteğe bağlı)
  • Ceviz (isteğe bağlı)

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri robottan geçirdiğimizde dondurmanız hazır. Afiyet olsun 🍦

Not:Dilediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz tek değerli nokta meyvenin donmuş olması. Hazırlandıktan sonra tüketilmeli tekrar dondurulamaz.

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Kişilik Trileçe
Sıkma
Borcamda Fit Tiramisu (Dilimi 90 Kalori)
Kadayıflı Muhallebi
Kalıpsız Elmalı Tart
Zeytinyağlı Patatesli Milföy Böreği
Hdabla | © 2025 |