Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı un
  • Yarım paket krema (100 ml)
  • 1 küçük kesim tereyağ (5-10g)
  • 1 pk vanilin

Arası için;

  • 1 paket eti burçak bisküvi
  • 1 kase çilek

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküviler bir robottan geçirilir ve çilekler kesilir.
  2. Krema,vanilin ve tereyağ dışındaki tüm gereçler tencerede bir tel ile uygunca çıprılır ve tencerenin altı yakılıp muhallebi kaynayana,kıvam alana dek karıştırılır.
  3. Pişen muhallebiye vanilin ve tereyağ eklenir.
  4. Onlar eriyince krema eklenir ve mikser ile 7-8 dk çırpılır.
  5. Kapların kenarına çilekler dizilir.
  6. Bisküvi eklenir ve üzerine muhallebi dökülür.
  7. En son üzerine biraz daha bisküvi serpilir.
  8. Dolapta uygunca soğuduktan sonra üzeri bir çilek ile süslenip servis edilir.

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Tahinli Kurabiye
Puf Poğaça
Lokanta Çorbası Tadında Mercimek
Mercimekli Köfte
Açma Tarifi
Etli Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |