Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket krem şanti
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket yulaflı bisküvi (rondodan çekilip toz haline getirilecek)
  • Yeteri kadar çilek

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencerenin içerisine şeker, nişasta, un, yumurta sarısını ekleyip sütü de yavaş yavaş ek ettikten sonra karıştıralım. Kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
  2. Göz göz olduktan sonra tereyağını ve vanilini de ek edip 2-3 dk. kadar pişirmeye devam edelim.
  3. Pişen muhallebiye ılındıktan sonra 1 paket krem şanti ekleyip mikserle düzgünce çırpmaya devam edelim.
  4. Sunum kaselerimizin en altına rondodan geçirilmiş bisküvilerden 3 tatlı kaşığı kadar koyalım. Dilimlenmiş olan çileklerden de kaselerin kenarlarına yerleştirelim.
  5. Muhallebiyi her kasenin ortasına dökelim. Üzerine tekrar bisküvi koyup düzeltip çilekle süsleyelim. Afiyet olsun 🙂

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalburabastı
Bahar Pilavı
Kıbrıs Tatlısı
Pratik Mı Pratik Çilekli Kurabiye
Karnabahar Köftesi
Körili Spagetti
Hdabla | © 2025 |