Çilekli Magnolia
Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı tereyağ/margarin
- 200 ml krema
Ara katları için;
- 1 paket petibör bisküvi ve
- 1 paket cici bebe
- Çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bisküvileri chopper ile ezin.
- Süt, un, nişasta, yumurta sarısı, şeker ve vanilyayı bir tencereye koyun ve yoğunlaşana kadar pişirin.
- Piştikten sonra altını kapatın ve tereyağını ekleyin, eriyene kadar karıştırın.
- İlk sıcaklığı çıkana kadar ortada karıştırıp kremayı ek edelim.
- Kasenin tabanına 2 yemek kaşığı bisküvi koyalım.
- Çilekleri incecik doğrayıp dikine kasenin iç kısmına yerleştirelim.
- Olacak biçimde yerleştirelim.
- Kremasını paylaştırıp üzerine tekrar bisküvi ekleyelim.
- Çilek ile süsleyip buzdolabına kaldıralım soğuyunca servis edelim. Afiyet olsun.
Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











