Çikolatalı Truff

Çikolatalı Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1,5 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı margarin/tereyağ
  • 1 dolu yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • Dilerseniz 3 yemek kaşığı hindistan cevizi

Dışı için;

  • 200gr sütlü çikolata

Çikolatalı Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 2 paket bisküviyi rondoya alıyoruz ve kum üzere olana kadar rondodan geçiriyoruz.
  2. Sonra derin bir kabın içerisine alıyoruz.
  3. Geri kalan tüm materyalleri içerisine alıyoruz ve spatula yardımıyla karıştırıyoruz.
  4. Bu sırada çikolatayı benmari yolu eritiyoruz.
  5. Harcımızdan modüller koparıyoruz ve dilediğimiz biçimi veriyoruz.
  6. İsterseniz yuvarlak isterseniz de benim tercih ettiğim üzere uzunca biçim verebilirsiniz.
  7. Hepsi bittikten sonra benmari tarzı erittiğimiz çikolatanın içerisine batırıyoruz.
  8. Tabağa diziyoruz ve sonrasında çikolatanın donması için dolaba koyuyoruz.
  9. Çıkardıktan sonra üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
  10. Hindistan cevizi, fındık kırıkları, toz antep yada eritilmiş beyaz çikolata…

Sunumu göz dolduran tadı damak çatlatan pratik tanımımı deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Çikolatalı Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Fındık Ezmeli Kek
Beş Çayı İkramlıklar
Sarımsaklı Japon Ekmeği
Şeker Pare (Tam Tutan Tarif)
Mis Gibi Tereyağlı Pirinç Pilavı (Tane Tane, Püf Noktalarıyla)
Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı
Hdabla | © 2025 |