Çikolatalı Meyveli Pasta

Çikolatalı Meyveli Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu pandispanya
  • 1 paket sade pandispanya
  • 2 paket çikolatalı pastacı kreması
  • 2 paket süt
  • 1 paket çikolatalı sos
  • 5 adet kivi
  • 4 adet muz ( dilediğiniz öbür meyvelerde ekleyebilirsiniz)

Çikolatalı Meyveli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kremayı paketin üzerinden yazılı olduğu üzere süt ekliyoruz ve çırpıyoruz kıvama gelene kadar.
  2. Sosu da bir tencereye döküyoruz ve paketin üzerinde yazılı olduğu kadar süt ek ediyoruz ve kısık ateşte kıvama gelene kadar karıştırıyoruz, sosumuz piştikten sonra ocaktan alıp soğuyunca kadar çırpıyoruz ki üzeri kalınlaşmasın.
  3. İlk evvel kakaolu pandispanyayı bırakalım ve üzerin sütle ıslatalım ve çikolatalı pasta kremasını üzerine sürelim.
  4. Ardından küp küp doğramış olduğumuz meyvelerimizi karışık formda dizelim ve üzerine çikolata sosumuzu dökelim.
  5. Sonra sade pandispanyayı bırakalım onu da sütle ıslatalım ve bir kat evvelki üzere yaptığımız kademeleri birebirini yapalım sırayla dört katı tamamlayalım.
  6. Ardından pastamızın hepsini kaplayacak formda pastacı kremasını yayalım ve son olarak hazırlamış olduğumuz çikolata sosunun geri kalanının hepsini kenarlarına dökelim kenarlarından akarak formunu çok hoş alıyor.
  7. Ben süsleme yapmadım lakin siz dilediğiniz üzere meyvelere süsleme yapabilirsiniz.

Afiyet olsun:).

Çikolatalı Meyveli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Sote
Karamelli Etimek Tatlısı
Tel Şehriyeli Tarhana Çorbası
Fırın Sütlaç
Yumurtasız Pankek
Balık
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet