Çikolatalı Katmer Tarifi

Çikolatalı Katmer Tanımı İçin Malzemeler
- 10 adet yufka
- 6 yemek kaşığı tereyağı
- Antep fıstığı
- Kahvaltılık çikolata
Çikolatalı Katmer Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tereyağımızı eritiyoruz.
- Ardından yufkalardan birini tezgaha alıp her yerine gelecek halde tereyağı sürüyoruz.
- Yufkanın kenarına kahvaltılık çikolatadan 1 kaşık dolusu koyuyoruz. ( isteğe bağlı azaltabilir yahut çoğaltabiliriz).
- İnce öğüttüğümüz antep fıstığından 1 tatlı kaşığı serpiştiriyoruz.
- Yufkayı beklemeden sarıyoruz ve gül formunu veriyoruz.
- Pişireceğimiz borcama diziyoruz.
- Bütün yufkaları bu halde yapıp tavaya diziyoruz.
- 180 derecede yaklaşık 10 dk kızarana kadar pişiriyoruz.
- Servis tabağına alıp üzerine antep fıstığı serpip servis edebiliriz.
Afiyet olsunn. 🙂
Çikolatalı Katmer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







