Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tatlısı

Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağ
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 litre süt
- 1 paket vanilya
Çikolata sosu için;
- 1 paket hazır çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tenceremize tereyağı alıp eritelim üzerine un ek edip hafif rengi dönünceye kadar karıştıralım .
- Azar azar süt eği yapıp kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edelim.
- Kaynamaya başlayınca altını kısıp 3 dakika daha kaynatıp kapatalım soğuması için biraz beklendikten sonra mikser ile en az 3-4 dakika çırpalım .
- Kaselere paylaştıralım ,üzeri için bir paket hazır çikolata sosunu tencereye alalım.
- Üzerine 2 su bardağı süt ek edelim tekrar kaynayana kadar karıştıralım .
- 1-2 dakika sonra altını kapatalım ve birinci sıcağı çıktıktan sonra soğuyan muhallebilerin üzerine dökelim .
- Buzdolabında en az 1-2 saat dinlendirdikten sonra servis edelim deneyeceklere kolay gelsin afiyet olsun.
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












