Çikolata (2 Malzemeyle 15 Dakikada )

Çikolata (2 Materyalle 15 Dakikada ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram bitter çikolata
  • 100 gram sütlü çikolata
  • 1 kahve fincanı antep fıstığı içi
  • 1 kahve fincanı fındık (bunlar isteğe bağlı)
  • Paket çikolata yoksa 1 su bardağı sütlü pul çikolata
  • 1 su bardağı bitter pul çikolata

Çikolata (2 Gereçle 15 Dakikada ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye su koyup kaynatırken onun üzerine daha küçük bir kabı koyarak içine çikolatalarımızın ikisini de kırıklayıp benmari tarzı eritiyoruz.
  2. Kalıpların içine erimiş çikolatadan yarısına gelecek halde çikolatadan koyuyoruz.
  3. Tam ortalarına istediğimiz kuru yemişleri koyup 1 saat kadar donmaya bırakıyoruz ,tekrar dolaptan çıkarıp üzerlerine tam olarak doldurup tekrar donmaya koyuyoruz, bir saat donduktan sonra istediğimiz biçimde artık tüketiyoruz.
  4. Yaptığımız çikolataları hava serinse dışarıda değilse buzdolabında koruma ediyoruz .
  5. Bazı marka çikolatalar sıkıntı eriyor bu türlü olursa üzerlerine 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yoksa 3 kaşık ayçiçek yağı koyup o denli eritelim ,resimde hindistan cevizi yağını koydum , afiyet sıhhat olsun. 😋🤌🌸.

Çikolata (2 Materyalle 15 Dakikada ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Miss Gibi Pratik Bardak Hesabıyla Sütlaç
Balık Biber Turşusu (Közlenmiş)
Adana Kebap Köfte
Böğürtlenli Porsiyonluk Cheescake
Bebek Sebze Çorbası (+6 Ay)
Baklava Lezzetinde Perde Tatlısı
Hdabla | © 2025 |