Ciğer Sote

Ciğer Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kuzu ciğer
  • 2 adet soğan
  • 4 adet biber
  • 4 adet orta uzunluk domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kekik

Ciğer Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ciğerler kuşbaşı doğranır.
  2. Ilık suda yıkanır kanı yıkanır süzülür, kızgın yağa atılır.
  3. Ciğer suyunu salınca ciğerin suyu dökülür.
  4. Tekrar tavaya yağ koyup ciğer kavrulur.
  5. Ciğer kavrulunca birinci evvel kuşbaşı soğan biber kavrulur.
  6. Sonra kuşbaşı domates katılır.
  7. Son olarakta tuz karabiber kimyon kekik pul biber bunlar katılıp iki dakika kavrulur. Son olarak servise hazır.

Ciğer Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beş Çayı Menü Masası
Patlıcan Kebabı
Tavuk Güveç
Spoonful
Narlı Brokoli Salatası
Sebzeli Çıtır Parmak Patates
Hdabla | © 2025 |