Ciğer Kavurma

Ciğer Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuzu ciğeri
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 adet soğan
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik

Ciğer Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ciğerin zarını çıkarıp doğrayalım.
  2. Sütte yarım saat bekletelim.
  3. Soğanları doğrayalım.
  4. Ciğeri süzgeçte süzüp unun içine katıp karıştıralım.
  5. Tekrar süzgecte sallayıp fazla unu temizleyelim.
  6. Soğanı yağda kavuralım cigeri ekleyip kavurmaya devam edelim.
  7. Baharatları ekleyelim.
  8. Ciğerler pişince kapatalım.

Ciğer Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepside Patatesli Tavuk Köfte
Lotuslu Kurabiye
Latte Pasta
Fırın Sütlaç
Fındık Kurabiye
Yulaf Unuyla Mantar Çorbası (Kremalı Gibi)
Hdabla | © 2025 |