Çi Börek

Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
- 3 su bardağı un
- 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı su
İç harcı için;
- 250 gram kıyma
- Yarım kuru soğan
- Karabiber
- Tuz
- Yarım çay bardağı su
Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamuru için gerekli gereçleri karıştırarak yoğuruyoruz.
- Ufak bezeler haline getiriyoruz.
- İç harcını hazırlıyoruz.
- Soğanı rendeleyip kıyma,karabiber,tuz ve suyu uygunca karıştırıyoruz.
- Daha sonra bezeleri açıp içine kıyma koyup kapatıyoruz.
- Kızgın yağın içine atarak kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun🫰.
Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



