Çi Börek

Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 3 su bardağı un
  • 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı su

İç harcı için;

  • 250 gram kıyma
  • Yarım kuru soğan
  • Karabiber
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı su

Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için gerekli gereçleri karıştırarak yoğuruyoruz.
  2. Ufak bezeler haline getiriyoruz.
  3. İç harcını hazırlıyoruz.
  4. Soğanı rendeleyip kıyma,karabiber,tuz ve suyu uygunca karıştırıyoruz.
  5. Daha sonra bezeleri açıp içine kıyma koyup kapatıyoruz.
  6. Kızgın yağın içine atarak kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun🫰.

Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtalı Ekmek
Arabaşı Çorbası
Ev Baklavası
Kış Sebzeleri Çorbası
3 Yufkayla 30 Çıtır Börek
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet