Cevizli Güllaç

Cevizli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı şeker
  • 4 yaprak güllaç
  • 1 litre süt

Arası ve üzeri için;

  • Ceviz

Cevizli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbeti için tenceremizde bir litre sütü ve şekeri koyup ocağın üstünde şeker eriyene kadar karıştıralım.
  2. Uygun yuvarlak cam borcama ılık sütü iki kat güllacın yapraklarını kırıp ılık sütü gezdirin .
  3. Ara katına kırdığımız ceviz içlerini koyup iki kat daha güllaç yaprağı ek edip tekrardan şekerli sütü gezdirelim .
  4. Son olarak kalan cevizlerimizi ek ettikten sonra 1-2 saat buzdolabında dinlendirelim soğuk olarak servis yapın.

Cevizli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Soslu Brokoli-Karnabahar
Ev Yapımı Kızılcık Şerbeti Tarifi – Ferahlatıcı Ve Sağlıklı İçecek! (Videolu)
Pişi Tarifi
Kıymalı Lahana Sarması
Ayva Tatlısı (Karadut İle Renk Verilmiş )
Elmalı Fit Browni
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet