Cevizli Güllaç

Cevizli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı şeker
- 4 yaprak güllaç
- 1 litre süt
Arası ve üzeri için;
- Ceviz
Cevizli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle şerbeti için tenceremizde bir litre sütü ve şekeri koyup ocağın üstünde şeker eriyene kadar karıştıralım.
- Uygun yuvarlak cam borcama ılık sütü iki kat güllacın yapraklarını kırıp ılık sütü gezdirin .
- Ara katına kırdığımız ceviz içlerini koyup iki kat daha güllaç yaprağı ek edip tekrardan şekerli sütü gezdirelim .
- Son olarak kalan cevizlerimizi ek ettikten sonra 1-2 saat buzdolabında dinlendirelim soğuk olarak servis yapın.
Cevizli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

