Cennet Hurması Puding

Cennet Hurması Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet olgunlaşmış cennet hurması
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2-3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı bal

Cennet Hurması Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle cennet hurmalarını yıkayıp kabuklarını soyuyoruz ve direkt tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine kakao, bal ve nişastayı ek edip blenderdan güzelce çekiyoruz ve iki üç dk kaynatıp altını kapatıyoruz.
  3. Kaselere böldükten sonra dolaba alıyoruz.
  4. Bir iki saat dinlendikten sonra servise hazır. Deneyecek herkese afiyet şifa olsun.

Cennet Hurması Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meksika Fasulyeli Mercimekli Salata
Orjinal Supangle Tarifi (Tam Tarif)
1 Adet Portakal İle Mis Kokulu Kek Tarifi
Porsiyonluk Köstebek Pasta
Limonlu Yoğurt Tatlısı
Patates Kavurması
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet