Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 5/6 kaşık süzme yoğurt
  • 1 su bardağı soğuk su
  • 1 küçük salatalık
  • Tuz
  • Kuru nane

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kuru nane

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdumuzu bir kaseye alalım üstüne ince ince salatalığı doğrayalım, suyu ve tuzu ekleyip karıştıralım cacığımızı bir kaseye alalım ve üstüne yağı ve naneyi ekleyelim afiyet olsun😋😋😋
  2. İnstagram gülişin. Mtfg ve nefis yemek tanımlarından takip etmeyi unutmayın kızlar ☺️☺️

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Çatlak Kurabiye
Mavi Haşhaşlı Sultan Tatlısı
Soğuk Yaz Çorbası(ayran Aşı)
Ezogelin Çorbası
Limonlu Çörek
Mantılı Köz Patlıcan Salata
Hdabla | © 2025 |