Çabuk Börek
Çabuk Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet yufka
- Beyaz peynir
Sos için;
- 2 adet yumurta
- Çok az sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
Çabuk Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uğraştırmadan yufkaları kırpık olacak formda keselim ben rulo yapıp hepsini bir kestim, akabinde yağlı kâğıt koyduğum tepsiye yufkaların yarısını dizdim.
- Hazırladığım sosu yani yumurta süt ve yağ karışımını yarısını her yerine gelecek formda dökelim içine istediğimiz peynir parçalayarak her yerine gelecek formda koyalım, üzerine kalan kırpık yufkalarımızı elimizle bastıralım, düzleyelim.
- üzerine kalan yağı her yerine gelecek formda yerleştirelim ve hazır fırında denetimli olarak pişirelim benim 35 dakikada pişti. Afiyet olsun…!
Çabuk Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















