Çabuk Börek

Çabuk Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yufka
  • Beyaz peynir

Sos için;

  • 2 adet yumurta
  • Çok az sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt

Çabuk Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uğraştırmadan yufkaları kırpık olacak formda keselim ben rulo yapıp hepsini bir kestim, akabinde yağlı kâğıt koyduğum tepsiye yufkaların yarısını dizdim.
  2. Hazırladığım sosu yani yumurta süt ve yağ karışımını yarısını her yerine gelecek formda dökelim içine istediğimiz peynir parçalayarak her yerine gelecek formda koyalım, üzerine kalan kırpık yufkalarımızı elimizle bastıralım, düzleyelim.
  3. üzerine kalan yağı her yerine gelecek formda yerleştirelim ve hazır fırında denetimli olarak pişirelim benim 35 dakikada pişti. Afiyet olsun…!

Çabuk Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hem Küçükler İçin Hem Büyükler İçin Pankek ( Tam Ölçülü)
Kremalı Tavuk Göğsü
Kıyır Kıyır Mayasız Sebzeli Poğaça
Semizotlu Mercimekli Sağlıklı Yemek
Balkabağı Pasta (Pandispanya)
Elmalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |