Butik Kurabiyeleri

Butik Kurabiyeleri Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket margarin
- 100 gram tereyağ
- 1 çay bardağı zeytin yağı
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı nişasta
- 1 buçuk su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 5 su bardağı un
- Kakao
Butik Kurabiyeleri Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle margarini eritelim altına biriken suyunu aldıktan sonra, tereyağ, sıvı yağ ve yumurtayı ekleyip uygunca çırpalım.
- Sonra nişasta ve pudra şekerini ekleyip çırpmaya devam ederken sirkesini ekleyip çırpmaya devam edelim.
- Daha sonra kabartma tozunu ve ununu eleyerek ekleyelim ve yoğuralım. (ununu denetimli ekleyelim yavaş yavaş farklılık gösterebilir. ).
- Kakaolu yapmak isterseniz hamurun yarısını ayırıp ununu az koyarak kakao ekleyebilirsiniz.
- Şeklini verip 170 derece fırında pişirelim.
- Süslemek için çikolatayı benmari yordamı eritelim.
Butik Kurabiyeleri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











