Butik Kurabiyeleri

Butik Kurabiyeleri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 100 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 buçuk su bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 5 su bardağı un
  • Kakao

Butik Kurabiyeleri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle margarini eritelim altına biriken suyunu aldıktan sonra, tereyağ, sıvı yağ ve yumurtayı ekleyip uygunca çırpalım.
  2. Sonra nişasta ve pudra şekerini ekleyip çırpmaya devam ederken sirkesini ekleyip çırpmaya devam edelim.
  3. Daha sonra kabartma tozunu ve ununu eleyerek ekleyelim ve yoğuralım. (ununu denetimli ekleyelim yavaş yavaş farklılık gösterebilir. ).
  4. Kakaolu yapmak isterseniz hamurun yarısını ayırıp ununu az koyarak kakao ekleyebilirsiniz.
  5. Şeklini verip 170 derece fırında pişirelim.
  6. Süslemek için çikolatayı benmari yordamı eritelim.

Butik Kurabiyeleri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yaz Salatası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağ Çekmeyen Pişi
Soğan Mezesi
Kısır
Tuzlu Kurabiye
Peynirli Gül Böreği
Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.