Butik Kurabiyeleri

Butik Kurabiyeleri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 100 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 buçuk su bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 5 su bardağı un
  • Kakao

Butik Kurabiyeleri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle margarini eritelim altına biriken suyunu aldıktan sonra, tereyağ, sıvı yağ ve yumurtayı ekleyip uygunca çırpalım.
  2. Sonra nişasta ve pudra şekerini ekleyip çırpmaya devam ederken sirkesini ekleyip çırpmaya devam edelim.
  3. Daha sonra kabartma tozunu ve ununu eleyerek ekleyelim ve yoğuralım. (ununu denetimli ekleyelim yavaş yavaş farklılık gösterebilir. ).
  4. Kakaolu yapmak isterseniz hamurun yarısını ayırıp ununu az koyarak kakao ekleyebilirsiniz.
  5. Şeklini verip 170 derece fırında pişirelim.
  6. Süslemek için çikolatayı benmari yordamı eritelim.

Butik Kurabiyeleri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Unlu İrmik Helvası (Krem Kıvamında)
Mayalı Peynirli Poğaça
Yoğurtlu Brüksel Lahanası
En Kolay Mantı
Az Ölçülü Nefis İrmik Helvası
Ağlayan Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |