Bulgurlu Pırasa Çorbası

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Pırasanın yeşil kısımları
  • 2 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay bardağı bulgur
  • Zeytin yağı
  • Tuz
  • Pulbiber
  • 5 su bardağı su

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasayı ince ince doğrayın ve tencereye sıvı yağı ekleyip bir kaç dakika kavurun.
  2. Havuçlarıda ince doğrayın, tencereye ek edin ve kavurmaya devam edin.
  3. Salça ve baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Hepsi kavrulduktan sonra suyunu ekleyin.
  5. Kaynadıktan sonra bulguru ek edin ve bulgur pişene kadar kaynamaya bırakın.
  6. Suyunu çekerse su ekleyebilirsiniz.

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hazır Tadında Ev Baklavası
Garnitür Mezesi
Yufkalı Fırında Makarna
Pişmeyen Kabak Salatası
Patlaklı Avokadolu Fümeli Alternatif
Böğürtlenli Rulo Pasta
Hdabla | © 2024 |