Bulgurlu Pırasa Çorbası

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Pırasanın yeşil kısımları
- 2 adet havuç
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay bardağı bulgur
- Zeytin yağı
- Tuz
- Pulbiber
- 5 su bardağı su
Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pırasayı ince ince doğrayın ve tencereye sıvı yağı ekleyip bir kaç dakika kavurun.
- Havuçlarıda ince doğrayın, tencereye ek edin ve kavurmaya devam edin.
- Salça ve baharatları ekleyip karıştırın.
- Hepsi kavrulduktan sonra suyunu ekleyin.
- Kaynadıktan sonra bulguru ek edin ve bulgur pişene kadar kaynamaya bırakın.
- Suyunu çekerse su ekleyebilirsiniz.
Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






