Borcamda Tavuk Kebap

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğüs
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • Çeyrek demet maydanoz
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
  • Tuz
  • Kekik
  • Kimyon
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu rondodan geçirelim, kıyma kıvamına gelene kadar.
  2. Biberleri ve maydanozuda rondodan geçirelim. Borcama koyalım. Ü
  3. zerine sıvı yağ ve baharatları ekleyip çizikler atalım.
  4. 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim.

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Garliç Naan Ekmeği (Hint Mutfağı) Mayasız Lezzet Harikası
Pırasalı Kış Böreği (Videolu)
Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme
Dereotlu Kıyır Poğaça
Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Orijinal Pastane Supanglesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet