Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı şeker
- 1 adet mandalina
- 500 ml süt
- 1 paket krema
- 1 paket bitter çikolata
- Bir avuç çikolatalı mısır gevreği
- 1 paket bonibon
Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir tencereye sütü alalım, üzerine irmik ve şekeri ekleyelim.
- İçerisine rendelenmiş mandalina kabuğu ve yarım mandalina suyunu ekleyip irmik fokurdayıncaya kadar karıştırınız.
- Dikdörtgen bir borcama karışımı dökünüz.
- Üst sosu için kremayı sosluğa alın kaynayınca bitter çikolatayı burada eritin.
- Hemen irmiğin üzerine dökünüz.
- Biraz buzdolabında dinlendikten sonra sunum için mısır gevreği ve bonibonu serpiniz. Afiyet olsun ☺️.
Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



