Bonibon Kurabiye

Bonibon Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta

Bonibon Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kabın içerisine oda sıcaklığında beklemiş tereyağını alalım.
  2. İçerisine sıvı yağ ve bir adet yumurtayı ekleyelim ve çırpıcı yardımı ile karıştıralım.
  3. İki su bardağı un,iki yemek kaşığı kakaoyu,bir su bardağı pudra şekerini,kabartma tozu ve vanilini ekleyelim.
  4. Yoğurduğumuz hamuru ceviz büyüklüğünde olacak biçimde alalım.
  5. Tepside form verip bonibonları süsleyelim.
  6. Önceden ısıtılmış fırında 150 derece yarım saat denetimli formda pişirelim.

Bonibon Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Semizotu Çorbası (Elinize Her Geçtiğinde Yapacaksınız O Kadar Lezzetli)
Ispanaklı Tuzlu Kek
Elmalı Kek
Etsiz Ve Dertsiz Çiğköfte
Bol Soslu Mozaik Pasta
Bayatlamayan Çok Gevrek Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |