Bonibon Kurabiye

Bonibon Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı nişasta
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket vanilin
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 adet yumurta
Bonibon Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir kabın içerisine oda sıcaklığında beklemiş tereyağını alalım.
- İçerisine sıvı yağ ve bir adet yumurtayı ekleyelim ve çırpıcı yardımı ile karıştıralım.
- İki su bardağı un,iki yemek kaşığı kakaoyu,bir su bardağı pudra şekerini,kabartma tozu ve vanilini ekleyelim.
- Yoğurduğumuz hamuru ceviz büyüklüğünde olacak biçimde alalım.
- Tepside form verip bonibonları süsleyelim.
- Önceden ısıtılmış fırında 150 derece yarım saat denetimli formda pişirelim.
Bonibon Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


