Bol Sütlü Güllaç Tarifi

Bol Sütlü Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yaprak güllaç
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker (200 ml)
  • Çekilmiş ceviz yahut fındık

Bol Sütlü Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ve şekeri tencereye alalım, sütü çok ısıtmaya gerek yok şeker eriyene kadar karıştıralım.
  2. Sütün sıcaklığı el yakmayacak halde olsun.
  3. Yaprakların parlak kısmı üste gelece.
  4. Her bir yaprağa 2 kepçe süt dökün.
  5. Bol sütlü çok lezzetli oluyor afiyet olsun. 💕.

Bol Sütlü Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Bolognese
Soğuk Ayran Aşı Çorbası
Airfry’da Kahvaltılık Ekmekler
Bacaklı Çorba
Labneli Köz Biber Mezesi
Zeytinyağlı Lahana Dolması
Hdabla | © 2025 |