Bol Malzemeli Havuç Tarator

Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 orta uzunluk havuç
  • 10-12 adet kornişon turşu
  • 1 küçük kase konserve mısır
  • 1 küçük kase iri kıyılmış ceviz
  • 5 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1-2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım demet dereotu ,maydanoz

Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyin 2-3 dakika zeytinyağında kavurun. Çok fazla kavurmayalım hafif canlı kalsın. Soğumaya bırakalım.
  2. Yoğurt, sarımsak, tuz ve dereotunu bir kaba alıp, karıştıralım. Kornişonları küçük küçük doğrayalım, öbür materyalleri ve soğuyan havuçları ekleyip karıştıralım.
  3. Servis tabağına alıp istediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz.

Bol Materyalli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilek Soslu Pasta
Mahluta Çorbası
Erzurum Pastası
Pankek
Beşamel Soslu Karnabahar
Çikolata Kaplı Fıstıklı Kıyır Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet