Bol Malzemeli Havuç Tarator

Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 4 orta uzunluk havuç
- 10-12 adet kornişon turşu
- 1 küçük kase konserve mısır
- 1 küçük kase iri kıyılmış ceviz
- 5 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1-2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım demet dereotu ,maydanoz
Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçları rendeleyin 2-3 dakika zeytinyağında kavurun. Çok fazla kavurmayalım hafif canlı kalsın. Soğumaya bırakalım.
- Yoğurt, sarımsak, tuz ve dereotunu bir kaba alıp, karıştıralım. Kornişonları küçük küçük doğrayalım, öbür materyalleri ve soğuyan havuçları ekleyip karıştıralım.
- Servis tabağına alıp istediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz.
Bol Materyalli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







