Bisküvili Ve Kadayıflı Muhallebi Pasta

Bisküvili Ve Kadayıflı Muhallebi Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilin
  • 1 adet orta uzunluk muz
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ

Alt tabanı için;

  • 2 paket burçak bisküvi

Üst tabanı için;

  • 200 gram kavrulmuş kadayıf

Süsleme için;

  • Hindistan cevizi
  • Boncuk pasta süsü

Bisküvili Ve Kadayıflı Muhallebi Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için öncelikle sütü, unu ,şekeri daima karıştırarak orta ateşte pişiriliyoruz.
  2. Kıvam aldıktan sonra 1 bardak su ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz göz göz olup kıvam alınca tereyağ ve şekerli vanilini ekleyip 1 adet muzuda küçük küçük doğrayıp içinde ezerek karıştırıp altını kapatıyoruz.
  3. Bisküvileri rondoda geçirip un kıvamına getiriyoruz.
  4. Tatlıyı birleştireceğiniz borcamın en altına bisküviyi karıştırıp borcama eşit biçimde serelim.
  5. Üzerine hazırladığımız muhallebiyi döküp eşit formda yayalım en üstede kadayıfı serelim ve muhallebinin üzeri kapatacak halde .
  6. Üzerini istediğimiz üzere süsleyebiliriz ben boncuk ve hindistan ceviziyle süsledim.

Bisküvili Ve Kadayıflı Muhallebi Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Yulaflı Omlet
Kış Kurabiyesi
Turp Mezesi
Kremalı Milföy
Çilek Kremalı Çikolatalı Pasta (Videolu)
Sıcak Çikolata Soslu Islak Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet