Bisküvili Tiramisu

Bisküvili Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket petibör bisküvi
  • 2 paket kremşanti
  • Kakao
  • 300gr labne
  • 3u 1 ortada nescafe
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri

Bisküvili Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak krem şanti 2paket 2 bardak sütle karıştıralım, daha sonra pudra şekeri koyalım sonra labneyi ekleyip, yeterlice çırpalım sonra dolapta bekletelim.
  2. Daha sonra bisküvileri nescafe ile ıslatalım, borcama dizelim sonra üzerine kremşanti koyalım yayalım, tekrar bisküvi ıslatıp dizelim tekrar üzerine kremşanti koyalım bitene kadar bu türlü yapalım.
  3. Daha sonra en son kat krem şanti sürdükten sonra üzerine kakao serpelim ve buzdolabında 4 saat bekletelim tadı efsane hafif ve doyum olmuyor tadına afiyet olsun.

Bisküvili Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Mezesi (Kebapçı Mezesi)
Dereotlu Puf Puf Pişi
Bisküvili Dondurma (Kesinlikle Denemelisiniz)
Çiğ Köfte
Ocakta Biber Közleme Ve Zeytinyağında Saklama
Sütlaç
Hdabla | © 2025 |