Bisküvili Muhallebi Tarifi

Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket sade krem şanti

Üzeri için;

  • Yarım paket sade petibör bisküvi

Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye süt, toz şeker, un, nişasta çırpıcı yardımı ile pürüzsüz kıvam alana kadar çırpalım.
  2. Tencereyi ocağa alıp muhallebimiz göz göz oluncaya kadar uygunca karıştıralım.
  3. Muhallebimizi ocaktan almaya yakın vanilyamızı ekleyip çırpıcı ile karıştıralım.
  4. Pişen muhallebimizi derin kaseye alıp krem şantiyi içine ek edelim ve mikser yardımı ile karıştıralım.
  5. Bisküvileri robottan çekelim toz haline gelecek formda yapalım.
  6. Muhallebimiz kıvamını aldıktan sonra servis edeceğimiz kaselere alt kısma bisküvi sonra muhallebi en üst kısma bisküvi gelecek formda servis edelim. Afiyet olsun 🤗.

Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Fajita
Jersey Sütten Kaymak Ve Yoğurt
Yumurtalı Ispanak Kökü Kavurması (Mutlaka Denemelisiniz)
Baharatlı Kuşbaşı Tavuk
Tepsi Kebabı (Sini Kebabı)
Nohutlu Et Yemeği Tarifi
Hdabla | © 2025 |