Süslü Hurmalar

Süslü Hurmalar Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo hurma
  • Her hurmaya 3 tane fındık
  • 100 gram sütlü yahut bitter çikolata
  • 2 kaşık toz fıstık

Süslü Hurmalar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaların çekirdekleri çıkarılır.
  2. Her hurmanın içine 3 tane fındık koyulur (yada kaç tane sığıyorsa)
  3. Bir köşesi benmari yöntemi eritilmiş çikolataya batırılır, çabucak üstüne fıstık serpilir. Yağlı kağıda dizilir.
  4. Donunca servis tabağına alınır.

Süslü Hurmalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çörek Otlu, Susamlı Tuzlu Buzluk Kurabiyesi Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Özbek Pilavı Bademli
Ev Yapımı Tarhana (Uşak Tarhanası)
Şiveydiz
Izgara Köfte
Hindi Fümeli Sandviç
Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |