Bisküvili Muhallebi

Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket krem şanti
  • 1 paket bisküvi

Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muhallebimizi hazırlıyoruz, süt,toz şeker, un ve nişastayı tencereye alıp düzgünce karıştırıp ocağa alıyoruz .
  2. Kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz kaynayıp kıvam aldıktan sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. İyice soğuduktan sonra içine 1 paket krem şanti ekleyip yeterlice karıştırıyoruz .
  4. Daha sonra bisküvilerimizi robotta ufalayıp farklı başka kaselere ikişer kaşık koyup üzerine muhallebi de koyup tekrar bisküvi ve tekrar muhallebi en üstüne de bisküvi döküp buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
  5. Soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun ☺️.

Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Mantar
Çay Menüm
Halamın Pastası
Terbiyeli Sebze Çorbası
Ev Usulü Pratik Kebap (Yalancı Adana Kebap)
Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |