Fırında Mantar

Fırında Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram mantar
  • 100 gram yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • Dereotu
  • Tuz
  • Karabiber

Fırında Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantar, yoğurt, küçük doğranmış sarımsak, tuz ve karabiber uygunca karıştırıp en az 30 dakika buzdolabında bekletin.
  2. 200 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.
  3. Küçük doğranmış dereotu ile servis yapın.

Fırında Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Krem Şokola
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gerçek Mercimek Çorbası
Köz Biber Ezmesi
20 Kişilik Kedidilli Muhallebili Cup (Videolu)
No Bake Cheesecake (Fırınsız Cheesecake)
Tahinli Cookie
Airfry’da Yumuşacık İncirli Cevizli Kek
Hdabla | © 2025 |