Bisküvi

Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler
- 180 gram tereyağı
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 3 adet yumurta sarısı
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 paket puding
- 400 gram un
- 1 su bardağı da öğütülmiş badem
Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküviyi karıştırmak için bir kaba alıyoruz.
- Önce tereyağını, yumurta sarılarını, pudra şekerini karıştırıyoruz.
- Sonra sıvı yağ, pudingi ek edilir.
- En sonda öğütülmüş badem ve unu eklenerek hamurhazırlanır.
- Sıkma torbasına yıldız ucu duy koyulur kurabiyelere biçim verilir pişirilir.
- Kızarınca fırından alınır ortasına marmelat koyulur yapıştırılır.
- Bisküvilerin üzerine de çikolata sosu ve krokanli fındık ek edilir, istediniz formda süslenir.
Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
