Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram lor
  • 1 tane büyük kuru soğan
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 5 çorba kaşığı acı biber salçası
  • 1 çay kaşığı toz kişniş
  • 1 çorba kaşığı kekik
  • 1 çorba kaşığı susam
  • 15 su bardağı gerçek zeytinyağı
  • Tuzunu damak zevkinize nazaran ayarlayın

Biberli Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kuru soğanımızı küçük küçük doğruyoruz.
  2. Genişçe bir karıştırma kabın içine bütün materyalleri koyup, hiç topak kalmayacak halde karıştırıyoruz.
  3. Ben fırına gönderip pişirdim.

Not:1 çorba kaşığı çörek otuda kullanabilirsiniz.

Biberli Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Brokoli
Bisküvili Pasta
Kağıt Kebabı
Köz Patlıcan Çorbası Tarifi
Aşırı Kolay Yaş Pasta
Kalp Pastam
Hdabla | © 2025 |