Biberli Ekmek Tarifi
Biberli Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram lor
- 1 tane büyük kuru soğan
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 5 çorba kaşığı acı biber salçası
- 1 çay kaşığı toz kişniş
- 1 çorba kaşığı kekik
- 1 çorba kaşığı susam
- 15 su bardağı gerçek zeytinyağı
- Tuzunu damak zevkinize nazaran ayarlayın
Biberli Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kuru soğanımızı küçük küçük doğruyoruz.
- Genişçe bir karıştırma kabın içine bütün materyalleri koyup, hiç topak kalmayacak halde karıştırıyoruz.
- Ben fırına gönderip pişirdim.
Not:1 çorba kaşığı çörek otuda kullanabilirsiniz.
Biberli Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












