Bezelye Mezesi
Bezelye Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 şişe hazır konserve bezelye (ben hazır kullandım)
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 bağ tere
- 1 bağ roka
- Bir avuç maydanoz
- 3 diş sarımsak
- 1 adet limon suyu
- Ezine peyniri
- Zeytinyağı
- Tuz
Bezelye Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hazır bezelyeyi süzgece koyup sudan geçirip süzülmesini sağlayalım.
- Bütün gereçleri peynir hariç robotta krema kıvamına gelene kadar parçalayalım.
- Servis tabağına koyup üzerine küçük küçük küp küp doğradığımız peynirleri koyalım afiyet olsun.
Bezelye Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









