Beyaz Çikolatalı Browni

Beyaz Çikolatalı Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Bir çimdik tuz
  • 40 gram beyaz çikolata
  • 2 küçük muz
  • Antep fıstığı parçaları

Beyaz Çikolatalı Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını eritip soğumaya bırakalım, yumurta ve şekeri şeker eriyene kadar çırpıp üzerine tereyağını ek edelim.
  2. Unu eleyerek dökerken spatulayla karıştırmaya devam edelim, kakao ve tuzu da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra harcın 3/2 sini alt tabana yayip ortasına çikolatayı muzu ve antep fıstığını yerleştirelim ve kalan harcı üzerine dökerek kapatalım.
  3. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında; akışkan kıvamda olsun isterseniz 25 dakika, daha katı seviyorum derseniz 35dk üzeri pişirmenizi tavsiye ederim.
  4. Her fırının pişirme suratı farklıdır, denetimli pişirmeyi unutmayın. Fırından çıkarttıktan sonra akışkan kıvamda pişirenler en az 30 dk dinlendirin.
  5. Borcam ölçüsü 20*20, tanımdan 4 dilim çıkıyor üzere düşünebilirsiniz. Fazla çıksın isterseniz gereçleri iki katına çıkarın.

Beyaz Çikolatalı Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Brawnola – Alternatif Brownie
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı
Tavuklu İçli Köfte
İçli Kete
Zeytinyağlı Enginar
Sıcak Bulgur
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.