Berry Hibisküs Tarifi

Berry Hibisküs Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı hibiscus
  • 2 su bardağı kaynamış su
  • Yarım su bardağı orman meyvesi dondurulmuş
  • Yarım limonun suyu
  • 3 yemek kaşığı bal ya da 4-5 yemek kaşığı toz şeker
  • Buz küpü
  • Birkaç kol taze nane

Berry Hibisküs Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki su bardağı kaynamış suyumuza hibiscusunuzu ekleyip ağzını kapatarak 10 dakika demliyoruz.
  2. Bir tavaya orman meyvesini alıp balımızı ve limon suyunu ekleyip kaynamaya başladıktan sonra suyunu çekene kadar kaynatıyoruz.
  3. 10 dakika demlenen bir süzgeç yardımıyla süzüp kenara alıyoruz şayet ki tortulu olsun istemiyorsanız orman meyveli sosunuzu da süzgeç ile süzebilirsiniz dilerseniz direk de kullanabilirsiniz büsbütün tercih sorunu.
  4. Bir bardağımıza buz küplerinizi alıyoruz. Orman meyveli sosununuzdan koyuyoruz üzerine süzdüğümüz soğuk hibiskusunuzu koyuyoruz.
  5. Taze nane ve limonla süsleme süreci yapıyoruz ve buz üzere afiyetle tüketiyoruz.

Berry Hibisküs Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı Patatesli Graten
Yumuşak Pankek
Akşam Yemeği Menümüz
Herşey İçinde Bazlama (Mayalı)
Sütlaç / Fırın Sütlaç
Şipşak Poğaça
Hdabla | © 2025 |