Berry Hibiscus

Berry Hibiscus Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet böğürtlen
  • 1,5 yemek kaşığı hibiscus
  • 1 litre aıcak su
  • 1,5 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı limon suyu

Berry Hibiscus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hibiscusu sıcak suyunun içerisine atıyoruz ve ağzı kapalı bir biçimde 29 dk. Demlenmeye bırakıyoruz.
  2. 20 dk sonra süzüp akabinde toz şekerimizi ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Limon suyunuda ekleyip karıştıralım.
  4. Böğürtlenlemizi bir çatal yardımıyla ezelim ve bunuda içeceğimize ekleyip karıştıralım.
  5. Ve hazır bardaklarımıza buz ekleyelim ve serin serin servis edelim şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.

Berry Hibiscus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sadece Üç Malzeme İle Tavada Çörek Tarifi
Bebek Mücver
Maş Fasulyeli Salata
Tatlı Örgü Çöreği
Pişmeyen Mozaik Pasta
Üzümlü Tatlı Çörek Tarifi
Hdabla | © 2025 |