Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek
Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 2 kaşık mesken imali sulu yoğurt
- 1 yemek kaşığı organik elma suyu konsantresi
- 1 tatlı kaşığı bebek zeytinyağı
- Yarım muz ( küçükse tam muz)
- 2-3 yemek kaşığı tam buğday unu
- Çay kaşığının ucuyla kabartma tozu
Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kaseye yumurtayı, yoğurdu, zeytinyağını, çatla ezilmiş muzu, elma suyunu koyup güzelce çırpalım.
- Daha sonra unu ve kabartma tozunu ekleyelim ve çırpmaya devam edelim. (pankek hamurunun kıvamı çok katı olmayacak ununu ona nazaran ayarlayabilirsiniz. )
- Arkalı önlü kısık ateşte pişirelim. Deneyeceklere afiyet olsun.
Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











