Bebek Menüsü

  • Pilav
  • Yoğurt
  • Buharda haşlanmış sebzeler
  • 1 yemek kaşığı kuşbaşı et
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1 çay kaşığı tel şehriye
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 3 çay bardağı sıcak su
  • 3 adet brüksel lahanası
  • 2 adet yer elması
  • 1 adet havuç
  1. Pilav için, evvel etleri haşlıyorum ve minik minik doğruyorum ( lokum üzere olcak) zeytinyağı ile şehriyeleri kavurup pirinçleri ekliyorum biraz daha kavurup suyunu ve doğradığım etleri ek ediyorum kısık ateşte pirinçler yumuşacık olana kadar pişiriyorum.
  2. Sebzelerin vitamini gitmesin diye buhar makinesinde haşlamayı tercih ediyorum.
  3. Minik beneğim için hazırladığım menünün eşlikçisi her vakit kendi mayaladığım yoğurdu oluyor 🥰 şimdiden afiyet olsun.

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebze Yatağında Et
Van Cacığı (Harika)
Muzlu Rafine Şekersiz Kek
Yoğurt Mayalama
Biberli Yumurtalı Simit Tava
Yulaf Ekmeği
Hdabla | © 2025 |