Bebek Keki

Bebek Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta ( beyazını kullanmadan evvel hekiminize danışın)
  • 1,5 yemek kaşığı elma suyu konsantresi
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tam ceviz (bebeğinizin alerjisi olmadığına dikkat edin)
  • Yarım küçük uzunluk havuç
  • Çay kaşığının ucu ile tarçın ( bebeğinizin alerjisi olmadığına dikkat edin)
  • 2 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu yahut karbonat

Bebek Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve elma konsantresini çırpalım ve havucu rendenin küçük kısmı ile cevizi de cam rendeden geçirerek karışıma ekleyelim.
  2. Kalan materyalleri de ekleyerek 170 derece fırında tercih ettiğiniz kek kalıbında denetimli bir halde pişiriniz. ( bebeğinizin materyallere alerjisi olmadığına ve ebeveyn denetiminde beslenmesine dikkat edin) +7 ay.

Bebek Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Usulü Tepsi Kebabı
Çakallı Menemeni (Muhteşem Lezzet)
Haşhaşlı Revani Tatlısı
Karışık Brüksel Lahanası Ve Brokoli Salatası
Buzluk Böreği
Fındık Kurabiye
Hdabla | © 2025 |