Bayat Ekmek Köftesi

Bayat Ekmek Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) adet ekmek
  • 1/2 (yarım) su bardağı un
  • 1/2 (yarım) su bardağı süt
  • 1/2 (yarım) adet yumurta
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • Çok az karabiber
  • Çok az pulbiber
  • Çok az toz kırmızı biber

Bayat Ekmek Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bayat ekmeği suyla sütle ıslatıyoruz ve suyunu süzüyoruz.
  2. Ardından soğanı, yumurtayı yoğuruyoruz kabın içine koyuyoruz.
  3. Ardından ekmeğin içine koyup hamuru yoğuruyoruz.
  4. Köfte formunu veriyoruz.
  5. Tavada zeytinyağınında pişiriyoruz.
  6. Servise hazır afiyet olsun.

Bayat Ekmek Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
Şeker Pare (Tam Tutan Tarif)
5 Dakikada Menemen Tadında Kahvaltılık
Böğürtlenli Rulo Pasta
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası (Harika)
Ramazan Kahkesi
Hdabla | © 2025 |