Baton Kalıpta Sade Kek
Baton Kalıpta Sade Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı un
Baton Kalıpta Sade Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel şeker ve yumurtayı düzgünce çırpın. Akabinde sıvı gereçleri ekleyip tekrar çırpın.
- Sonra katı materyalleri de ekleyip güzelce çırpın. Unu azar azar ek edin. Sonra baton kalıba döküp 170°c fırında pişirin. Pişip pişmediğini kürdan yardımıyla bakabilirsiniz. Yaklaşık 35-40 dakika da pişiyor.
- En son ben üzerine hazır çikolata sosu ve karamel sosu ile süsleyip, servis ettim. Sizler dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Baton Kalıpta Sade Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












