Balkabağı Mezesi

Balkabağı Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram balkabağı
  • 5 çorba kaşığı yoğurt
  • Dereotu
  • 3 ceviz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Balkabağı Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabağı rendelenir, zeytin yağında biraz kavrulur biraz dişe gelirse daha hoş oluyor. Dereotu ek edilip soğumaya bırakılır.
  2. Diğer yandan yoğurt ve sarımsak rendesi karıştırılır.
  3. Soğuyan balkabağı ile karıştırılır, üzeri ceviz ile süslenir.

Balkabağı Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfte Menü (Çocukluğumun Sevdiği)
Havuçlu, Limonlu, Kuş Üzümlü, Hindistan Cevizli Enfes Kek
Borcamda Pratik Kumpir
Lahana Sarması
Patatesli Poğaça
Tiramisu
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet