Bal Kabaklı Bisküvili Pasta

Bal Kabaklı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 kg kadar bal kabağı
  • 1 su bardağı şeker
  • 2-3 paket petibör bisküvi

Süslemek için:

  • Hindistan cevizi
  • Ceviz

Bal Kabaklı Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabağının kabukları soyulur ve derin bir tencereye dilim dilim doğranır. Üzerine şeker gezdirilir ve bir gece suyunu salması için bekletilir.
  2. Suyunu salan kabaklar ocağa alınır ve yumuşayıncaya kadar pişirilir.
  3. Pişen kabaklar suyu ile bir arada cam bir kaseye alınır. Kabaklar püre kıvamına gelene kadar blender ile karıştırılır.
  4. Kare yahut dikdörtgen cam kaba bir sıra bisküvi ve bir sıra kabak püresi olacak biçimde dizilir. Püre bitene kadar devam edilir.
  5. Üzeri hindistan cevizi ve ceviz ile süslenir. Soğuduktan sonra servis edilir. Afiyet olsun.

Bal Kabaklı Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator (8+ay)
Patates Püresinde Misket Köfte
Zeynep’in Keki
Pırasa Dolması
Pezzik Cacığı
Pırasalı Havuçlu Pilav ( Zeytinyağlı )
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet