Baharatlı Patlamış Mısır

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mısır
  • 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı nane
  • Tuz

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mısırı birinci kavuralım.
  2. Bu esnada kavurmadan sakın baharatları atmayın yanar.
  3. Sonra içerisine baharat ve tuzu ekleyip, patlaması için bekleyelim. Afiyet olsun🌸

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vişneli Muhallebi
Maş Salatası
Hamsiköy Sütlaçı
Ispanaklı Peynirli Kiş
Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi
Profiterol Ve Ekler Hamuru (Sıvıyağla)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet