Baharatlı Patlamış Mısır

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mısır
  • 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı nane
  • Tuz

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mısırı birinci kavuralım.
  2. Bu esnada kavurmadan sakın baharatları atmayın yanar.
  3. Sonra içerisine baharat ve tuzu ekleyip, patlaması için bekleyelim. Afiyet olsun🌸

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarhana Cipsi Çorbası
Yağlı Kıl Biber Turşusu
Kahveli Islak Kek
Gün Sofralarını Süsleyecek Çıtır Patates Salatası
Peynirli Kolay Börek
Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |