Baharatlı Patlamış Mısır

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mısır
  • 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı nane
  • Tuz

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mısırı birinci kavuralım.
  2. Bu esnada kavurmadan sakın baharatları atmayın yanar.
  3. Sonra içerisine baharat ve tuzu ekleyip, patlaması için bekleyelim. Afiyet olsun🌸

Baharatlı Patlamış Mısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Armutlu, Küflü Peynirli, Cevizli Nefis Salata
Ay Tatlısı (Baklava Tadında)
Kaptandan Kavurmalı/Zeytinyağlı Kahvaltılık Çılbır
İç Pilav ( Mardin Usulü )
Tavada Pırasalı Mısır Ekmeği
Tatlı Atıştırmalık Puding
Hdabla | © 2025 |