Bademli Fıstıklı Kek

Bademli Fıstıklı Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane orta uzunluk medium yumurta
  • 1 orta uzunluk su bardağı ılık süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 orta uzunluk su bardağı dolusu sıvı yağ
  • 1 orta uzunluk su bardağı toz şeker
  • 2 buçuk orta uzunluk su bardağı dolusu un

Bademli Fıstıklı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Başlıyoruz. 🙂 geniş bir kase’de 3 tane orta uzunluk medium yumurta ,1 orta uzunluk su bardağı ılık sütü yaklaşık 1 dakika boyunca karıştırın.
  2. 1 paket vanilya ,1 orta uzunluk su bardağı dolusu sıvı yağ ,1 orta uzunluk su bardağı toz şeker, 2 buçuk orta uzunluk su bardağı dolusu un’u 2 dakika boyunca karıştırın.
  3. Hamurunuz ne çok katı ne çok sıvı olacaktır.
  4. Pasta kalıbını yağlayıp içine hamurunuzu ek edin.
  5. Fırın sıcaklığı 180•derecede tam 30 dakika pişirin. Umarım damak tadınıza yakışır bir kek olur. Şimdiden afiyet olsun 🎁.

Bademli Fıstıklı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Gerdan Yemeği (Lezzeti Şahane)
Kandil Simit
Havuç Topları
Ay Tatlısı (Baklava Tadında)
Bebek Terbiyeli Bulgur Çorbası +8
Vanilyalı Soğuk Kahve
Hdabla | © 2025 |